Κλήρωση ηλεκτρικού ποδηλάτου

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας, από την ίδρυσή της στηρίζεται οικονομικά μόνο από τις συνδρομές των μελών και από τους διάφορους χορηγούς. Φέτος διοργανώνουμε μία μεγάλη κλήρωση με δώρο 1 ποδήλατο ΒΜW Active Hybrid e-Bike, αξίας Λ.Τ. 3.700€, με σκοπό την οικονομική στήριξη του Συλλόγου. Η αξία του κάθε λαχνού είναι ένα (1) ευρώ και πιστεύουμε ότι οι χιλιάδες φίλοι του ποδηλάτου στην πόλη μας, θα ανταποκριθούν σε αυτή την προσπάθειά μας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Πληροφορίες για τη λαχειοφόρο αγορά:

1. Η Ποδηλατική Από-Δραση διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά με δώρο ένα ποδήλατο ΒΜW Active Hybrid e-Bike με ηλεκτρική υποβοήθηση, αξίας 3.700€.

2. Η αξία κάθε λαχνού είναι 1€ (ένα ευρώ)

3.Η κλήρωση θα διεξαχθεί δημόσια την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 21.00’ στην έδρα του Συλλόγου (16ης Οκτωβρίου 44, Κατερίνη), παρουσία τριμελούς επιτροπής που θα οριστεί από τον Σύλλογο.

4. Στην κλήρωση θα κληρωθούν 3 λαχνοί – ο νικητήριος και 2 επιλαχόντες. Η παραλαβή του δώρου από τον πρώτο τυχερό, θα γίνει ΜΟΝΟ με την προσκόμιση του τυχερού λαχνού, το αργότερο την 21η Ιουνίου 2023. Αν δεν εμφανιστεί ο πρώτος τυχερός, τότε το δώρο θα δοθεί στον δεύτερο μέχρι την 24η Ιουνίου 2023. Αν δεν εμφανιστεί και ο δεύτερος τότε το δώρο θα δοθεί στον τρίτο, μέχρι τη 27η Ιουνίου 2023. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί κανένας από τους 3 τυχερούς λαχνούς εντός των παραπάνω προθεσμιών, το δώρο θα παραμείνει στην κυριότητα του Συλλόγου.

5. Η Ποδηλατική Από-Δραση επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αλλάξει την ημερομηνία της κλήρωσης σε προγενέστερη ή μεταγενέστερη ημερομηνία. Σε αυτή την περίπτωση ο χρόνος αναμονής για την εμφάνιση των τυχερών λαχνών παραμένει ο ίδιος (ανά 3 ημέρες).

6. Ο λαχνός έχει την έννοια της οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου. Για αυτό τον λόγο, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα ανεξαιρέτως τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, ανεξαρτήτου τόπου διαμονής και με οποιαδήποτε ιδιότητα.

7. Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας είναι αναγνωρισμένο Σωματείο και δεν έχει σκοπό το κέρδος. Τα έσοδα από την οικονομική αυτή ενίσχυση θα διατεθούν για την αγορά εξοπλισμού κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά σχολικής ηλικίας, για παραγωγή έντυπου ενημερωτικού υλικού για την οδική ασφάλεια καθώς και για διάφορες δαπάνες απαραίτητες για τη λειτουργία του Συλλόγου.

8. Η παραλαβή του ποδηλάτου από τον τυχερό νικητή θα γίνει από την έδρα του Συλλόγου.