Close

August 7, 2017

6ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού – 7 Οκτωβρίου 2017

Ιστορία – Βίντεο Προώθησης του παιχνιδιού

Η ώρα για το 6ο Ποδηλατικό Κυνήγι θησαυρού έφτασε!!!

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 8 ομάδες θα «χτενίσουν» την πόλη της Κατερίνης για να βρούνε τον κρυμμένο θησαυρό. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 6 ποδηλάτες.
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή σαν ομάδα ή ατομικά και να λάβετε μέρος στο μεγάλο παιχνίδι.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Προσοχή: Στο παιχνίδι μπορεί κανείς να συμμετάσχει μόνο αν έχει δηλώσει εκ των προτέρων συμμετοχή και έχει επιβεβαιωθεί και εγκριθεί ως μεμονωμένος παίκτης ή ως ομάδα. ΔΕΝ αρκεί η δήλωση παρουσίας στο Facebook-Event.

Συμβολικό κόστος συμμετοχής για κάθε άτομο 3€.
7 Οκτωβρίου 2017 – Ώρα εκκίνησης 15.30′ στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η ιστορία…

Dr Harrius

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το 5ο Επετειακό Ποδηλατική Κυνήγι θησαυρού.

Ο Dr Harrius είναι ένας επιστήμονας που έχει σκοπό να καταστρέψει τον μάταιο τούτο κόσμο με διάφορους πρωτότυπους τρόπους..!

(Προφανώς για να υπάρχουμε ακόμα δεν έχει βρει κανένα πρωτότυπο τρόπο)

Δεν ήταν όμως μονός του σε αυτή του την προσπάθεια. Έχει μαζί του τον πολύ κάλο του φίλο Δρ Μπαρμπατζονιους.

Μια μέρα όμως κάτι συνέβη που έμελλε να αλλάξει όλη του τη ζωή..!

Ο κάλος του φίλος βρέθηκε πίσω από τα σιδερά της φυλακής και επηρεάστηκε η ψυχολογία του ώστε να είναι πλέον τρελός..!

Έτσι ξεκίνησε να επιδίδεται σε μια σειρά από εγκληματικές ενέργειες, που τον ανέδειξαν σε νούμερο 1 καταζητούμενο στον κόσμο..!

Στην προσπάθειά του να βρει τον φίλο του, ανακάλυψε ότι στην Κατερίνη υπάρχει ένας φάκελος που κρύβει σημαντικές πληροφορίες για το που βρίσκεται..!

Έτσι λοιπόν έστησε ένα κυνήγι θησαυρού με ποδήλατα. Σκοπός του ήταν να μην αποκαλυφθεί ο ίδιος και κινδυνέψει να πιαστεί. Έτσι έβαλε τις ομάδες να κάνουν τη δουλειά για αυτόν..! Με αφορμή το παιχνίδι, μας συστήθηκε: κάντε κλικ εδώ

Ντετέκτιβ Ο’χάρα

Ο ντετέκτιβ Οχαρα ήταν ένας επιτυχημένος και αθόρυβος καριερίστας στο τμήμα των ανεξιχνίαστων υποθέσεων της *V.I,A.!

Παρ όλα αυτά έχει επιδείξει εξαιρετικές ικανότητες και ως προφαιλερ σεσημασμένων κακοποιών!

Όμως μια μέρα του ανατέθηκε η υπόθεση του Dr Harrius και αυτό θα αποδεικνυόταν το τέλος μιας λαμπρής καριέρας..!

Οι συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες να πιάσει τον Δόκτορα, του στέρησαν το σήμα του και την φήμη του..!

Εμμονικός πλέον, νικημένος από το αλκοόλ και βυθισμένος στους δαίμονες του, θέτει ως στόχο να πιάσει τον Dr Harrius…!

Με τους λίγους φίλους που του έχουν απομείνει στην υπηρεσία, μαθαίνει για το κυνήγι θησαυρού στην Κατερίνη και ξεκίνα για εκεί..!

Μαζί του είναι η πιστή του ακόλουθος Υπαστυνόμος Εύη.

Είναι έτοιμοι λοιπόν να εμπλακούν σε μια ακόμα μάχη με τον θανάσιμο εχθρό του ντετέκτιβ..!

*Very Inteligence Agency

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Υπαστυνόμος Εύη

Η Εύη ήταν χωροφύλακας στην αστυνομική διεύθυνση Κατερίνης στο τμήμα των ταυτοτήτων..! Αυτή ήταν μια δουλειά που δεν την γέμιζε, με αποτέλεσμα να δοκιμάσει να δώσει εξετάσεις για αξιωματικός της αστυνομίας..! Τα κατάφερε και οι βαθμοί της ήταν εξαιρετικοί. Έτσι τα κλιμάκια της V.I.A. ήρθαν για να την εντάξουν στη υπηρεσία τους! Μετά από 2 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης, πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ και πήρε τον βαθμό της Υπαστυνόμου..! Εκεί έγινε και η γνωριμία με τον Ντεντέκτιβ Ο’ Χάρα που την έβαλε στην ομάδα των επίλεκτων του. Έπειτα πορεύεται μαζί του στο κυνήγι του Dr Harrius..! Η Υπαστυνόμος Εύη είναι ένας χαρακτήρας κλειδί και απ’ ότι φαίνεται συναναστρέφεται και με τους δυο βασικούς χαρακτήρες..! το μυστήριο  θα παραμείνει μέχρι να δούμε την εξέλιξη της ιστορίας..! Είναι διπλή πράκτορας ? Βρίσκεται σε μυστική αποστολή? ή είναι προδότης?

Δρ Μπαρμπατζονιους

Δρ Μπαρμπατζόνιους Ηγετική μορφή του υποκόσμου, φημίζεται για την σκληρότητα , την αποτελεσματικότητα και την ευρηματικότητα του..!

Λίγα στοιχεία είναι γνωστά για την δράση του. Λέγεται ότι κρύβεται πίσω από 100 τουλάχιστον ανεξιχνίαστες υποθέσεις επιθέσεως σε όλο τον κόσμο..!

Είναι πολύ κάλος φίλος του Dr Harrius. Γνωρίστηκαν σε ένα συνέδριο με θέμα “Η Καταστροφή του Κόσμου¨: Πρόκληση ή Αυτοταπεινωση”.

Από τότε έγιναν κολλητοί και αχώριστοι φίλοι θέτοντας το κόσμο μας σε μεγάλο κίνδυνο. Όμως σε μια αποστολή τους να ληστέψουν ένα μεγάλο εργοστάσιο με χημικά, έπεσαν σε ενέδρα του Ντεντεκτιβ Ο’ Χάρα (που πίστευε ότι θα πιάσει τον Dr Harrius). To αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί ο Δρ Μπαρμπατζόνιους σε φυλακή υψίστης ασφαλείας και να υποστεί φριχτά βασανιστήρια από τον Ντεντεκτιβ για να του αποκαλύψει που βρίσκεται ο φίλος του Dr Harrius.

Οι κακές γλώσσες του υποκόσμου θεωρούν ότι ο λόγος που τρελάθηκε ο Dr Harrius, είναι επειδή στη θέση του φίλου του θα έπρεπε να ήταν αυτός εκείνο το μοιραίο βράδυ, αλλά έμεινε πίσω προκειμένου να τελειοποιήσει ένα όπλο μαζικής καταστροφής..!

Λίστα με όλα τα βίντεο προώθησης του παιχνιδιού!!!

Λεπτομέρειες παιχνιδιού

Ακριβώς 18 μέρες και 21 ώρες Έμειναν πριν την έναρξη της μεγάλης μάχης “Ανάμεσα στο Καλό και το Κακό”.! Εσύ θα λείπεις? Εσύ Θα χάσεις την ευκαιρία να γίνεις κομμάτι της ιστορίας? Οι περσινοί νικητές έκαναν την επιλογή τους αγνοώντας τις συνέπειες και ο Dr Harrius επέστρεψε πιο δυνατός…! 6ο ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού Οι συμμέτοχες άνοιξαν….!

Φόρμα συμμετοχής

Κανόνες συμμετοχής

Εκδήλωση στο facebook

Φωτογραφικό υλικό

Οι Χαρακτήρες

——————-Dr Harrius——————-   ——–Δρ Μπαρμπατζόνιους——–

——–Ντετέκτιβ Ο’ Χάρα ——– ———-Υπαστυνόμος Εύη———

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishFrançaisDeutschGreek